Doe mee

Ontdek hoe jij een impact kunt hebben op de straatzorg! Doe mee en maak een verschil als zorgverlener, vrijwilliger of donateur.

Sluit je aan als zorgverlener, beleidsmaker, of student

Ben jij een gepassioneerde zorgverlener, beleidsmaker, of student met een hart voor straatzorg? Sluit je aan bij ons netwerk en draag bij op jouw eigen manier.

Waarom je zou willen meedoen:

  • Ontvang relevante informatie: Krijg toegang tot en bouw mee aan nuttige informatie over straatzorg.
  • Netwerken met gelijkgestemden: Word actief in een netwerk van mensen die dezelfde passie voor straatzorg delen als jij.
  • Bouw mee aan verbeteringen: Werk samen met ons aan het verbeteren van de toegang tot goede werkbare zorg voor dak- en thuisloze mensen.

Maak je dienstbaar als vrijwilliger

Wil jij zinvol bijdragen aan een maatschappelijk doel? Zet jouw expertise en kracht in om verandering teweeg te brengen. Heb je specifieke kennis voor onze projecten? Meld je aan en laten we verkennen wat jij bij kunt dragen aan onze doelen.

Werk samen als ketenpartner

Is jouw organisatie actief in de zorgketen voor dak- en thuislozen of komt ermee in contact? Laten we samenwerken aan werkbare en goede zorg. Laat ons weten dat je geïnteresseerd bent en ontdek hoe we elkaar kunnen versterken. 

Doe mee - NSG
Foto: Peter van Beek

Draag financieel bij

Steun van onze founding partners en individuele donaties maken het werk en het volwassen worden van onze nog jong stichting mogelijk. De NSG heeft een ANBI-status en streeft naar CBF-erkenning. Met jouw steun verbeteren we de toegankelijkheid van goede zorg voor dak- en thuisloze mensen. Doneer persoonlijk of zoek contact om founding partner te worden!

Sluit je aan!

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Nieuwsbrief

Frank, vrijwilliger, webmaster

“In mijn rol als sociaalpsychiatrisch verpleegkundige heb ik met hart en ziel gewerkt aan de rafelranden van de samenleving. Als webmaster voor de straatdokter combineer ik nu twee van mijn passies. Met twintig jaar ervaring hoop ik via onze website het netwerk te ondersteunen en versterken, bijdragend aan het belangrijke werk voor de meest kwetsbaren in onze samenleving.

Sandra, programma manager

“In de basis zijn wij mensen allemaal gelijk. Maar zo leven wij niet samen. Hoe mooi dat er zorgverleners zijn die dat principe dagelijks in hun werk omarmen. Vaak tegen de stroom in, het zijn rauwdouwers met moed, creativiteit en vooral heel veel liefde voor de medemens.

Daarom ondersteunt de Fred Foundation de stichting NSG van harte, om het prachtige werk van straatzorgverleners gemakkelijker toegankelijk te maken voor iedereen die hun zorg nodig heeft.”